Tips om ansiktsbehandling i Helsingborg

Välkommen tillbaka till min Skåne-blogg! Jag vet att jag har varit frånvarande nu ett tag, men det har hänt mycket i mitt liv och det har helt enkelt inte funnits plats för bloggen. Så kan det gå ibland! Finns inte så mycket att göra åt, mer än att ta nya tag och försöka göra det bättre denna gång. Jag är i alla fall tillbaka med nya tag, och tänker fortsätta mitt arbete med att skriva om Skåne, vad som händer i Skåne och bra tips för Skåne. Idag kommer mitt fokus ligga på Helsingborg, vilket kanske inte är så konstigt eftersom det är här jag bor i nuläget. Jag trivs väldigt bra i Helsingborg. Det är en lagom stad med nära till det mesta, och har man lust att lämna landet är ju Danmark bara tjugo minuter bort! 

Häromveckan besökte jag en skönhetssalong, vilket inte är något jag gör särskilt ofta. Jag besökte Derma Kristall, och syftet med besöket var att få en ansiktsbehandling. Det var några år sedan sist, och jag inser att man kanske bör göra dem lite oftare, men samtidigt, vem har egentligen tiden? Oavsett så var jag där, och jag måste säga att jag var mycket imponerad. Personalen var proffsig och genomförde behandlingen på ett skönt och lugnt sätt. Min hy kändes både len och ren efteråt, och det är väl ungefär det man förväntar sig av en ansiktsbehandling! Jag vill i alla fall rekommendera Derma Kristall till alla i och kring Helsingborg eller i övriga Skåne. Åk dit!